Annonsering hos influencere og i podkaster

Hos oss finner du svært dyktige influencere som har stor og relevant digital tilstedeværelse og som nyter respekt og tillit blant sine målgrupper. Vi ønsker å hjelpe annonsører med å fortelle gode og relevante historier gjennom disse sterke merkevarene som evner å skape positiv adferdsendring. Vi har også en fantastisk portefølje av podkastere som er helt rå. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Enten på 55706720 eller på info@adlinkmedia.no. SJekk gjerne ut www.podlisten.no 


 Mål om langsiktig samarbeid

Vi tilbyr samarbeid med våre influencere, dersom målgruppe, troverdighet, relevans, kvalitetsinnhold og nytteverdi sikres. Dersom vi ikke har en profil som matcher det du er på jakt etter, så får du også høre det. Du skal være trygg på at alt vi foretar oss, er med mål om et langsiktig og lønnsomt samarbeid.

Vi pakketerer løsninger som sikrer at riktig profil sammen med ditt produkt eller tjeneste, involverer, engasjerer og inspirerer sine lesere og følgere, som igjen skal innfri dine mål, enten det er salg eller merkevarepåvirkning.

Vi har mange års erfaring med denne typen kampanjer, og med en svært høy gjenkjøpsrate, er vi stolt over å ha blitt vist tillit fra så mange annonsører som jobber tett med våre profiler.

 

Podkast

Vi er størst på podkastannonsering i Norge og ved hjelp av ACAST sin unike teknologi, kan AdLINK som partner nå tilby annonsespotter i mer enn 500 podkaster rettet mot norske lyttere. Dette består av norske og internasjonale podkaster, men vi segmenterer kun mot de norske lytterne. Det er også mulig med sponsorat på hver enkelt podkast. Med utgangspunkt i brief fra kunde lager podkastprofilen reklamen med sin egen fortellerstemme.  Dette bidrar til å sikre relevans og troverdighet i tillegg til at det også skal ha nytteverdi for lytterne.

 

  Display annonser

Vi tilbyr display annonser på de fleste av våre profilers blogger. Vi streber etter at hver blogg skal ha maks 2 annonseplasseringer, og disse skal ha høy in-screen. Hos oss kan du enten kjøpe plasseringer som går enkeltvis pr blogg, eller pakker som går på MATblogger, MOTEblogger, TRENING osv. Programtiske dealer tilbys via Aller Media sitt team.

Relevante nisjekanaler

Hos oss kjøper du  synlighet og oppmerksomhet i relevante nisjekanaler, hvor profilen selv forteller kommersielle historier med egne ord, merket som annonse. Det gjøres i kanaler som blogg, instagram, snapchat, youtube, facebook osv. Vi tilrettelegger også for at disse kampanjene får et utvidet nedslagsfelt, med målrettet annonsering, ved bruk av eksempelvis Facebook/Instagram eller kvalitetnettsidene hos Aller Media som Adlink er en del av. Du vil alltid få se et utkast før publisering, som er med på å kvalitetsikre prosessen.

Dersom din merkevare kan utgjøre en positiv forskjell for målgruppen til noen av våre profiler og vi sikrer at det er et gjensidig genuint ønske om å samarbeide med hverandre, så ser vi frem til å jobbe sammen med deg.

Kampanjekostnad kan variere fra under 10.000 til over 100.000 NOK, avhengig av hvem du samarbeider med, kanalvalg, frekvens og type oppdrag. Vi streber etter å tenkte langsiktig, og søker derfor alltid etter muligheten for å samarbeide med deg over tid, slik at kontinuitet sikres for både influenceren, merkevaren og leseren. Slik skapes ofte de beste samarbeid. Og vi tilbyr naturligvis avtaler som sikrer deg raske exit muligheter.  Vi lever av fornøyde kunder og har plass til enda flere.