Bli bedre kjent med Norges største treningsblogger.

Vi er stolte av å samarbeide med en av Norges største og beste treningsblogger fitfocuse.no. Nå når vi er inne i et nytt kalenderår og “alle” skal trene og spise sundt, tenkte vi å ta en prat for å få vite litt mer om hvem Desiree Andersen er.

Fortell litt om deg selv, hvorfor du begynte å blogge og hvordan reisen har vært frem til i dag?

Hvordan skal man svare kort på dette 😉 Jeg begynte å blogge rett og slett fordi jeg så at det var en mangel på blogger som min i Norge. En blogg med fokus på sunn livsstil, for folk flest. Det var flust av blogger for treningsjenter og annet sprekt folk, men hva med en trenings/sunn mat blogg for de som faktisk trenger motivasjon, inspirasjon og kunnskap? Det var ingen.

At behovet var der var det ingen tvil om, og dette er nok mye av grunnen til at bloggen vokste så raskt!

Jeg er utdannet personlig trener og kostholdsveileder, og har jobbet som dette i over 13 år. Min styrke som veileder har alltid ligget i evnen til å lese folks behov og legge opp trening og kosthold utifra deres livssituasjon. Dette tror jeg også er den store styrken til bloggen min. Alle kan finne noe som passer for seg.

I tillegg til bloggen din, hvilke andre kanaler bruker du aktivt?

Min største kanal på sosiale medier har alltid hvert Facebook. Jeg bruker Facebook veldig aktivt for å gi bloggen og innholdet på bloggen mer liv i form at livesendinger og treninger hvor jeg bruker innholdet fra bloggen. I tillegg til dette har jeg et par Facebook grupper som mine følgere kan melde seg inn i basert på deres interesser og behov. På den måten får de ennå bedre innhold tilpasset seg og kan kommunisere med andre som har de samme interessene.

Etter at snapchat kom har dette også blitt en platform jeg har stor glede av. Jeg føler at den gir meg en mer direkte og nærere kommunikasjon med de som følger meg.

Hva tror du dine lesere setter mest pris på med arbeidet du gjør?

At jeg gjør sunn mat, trening og helse til noe enkelt og ukomplisert.

Fortell litt om dine online programmer og Fit på 30 dager.

FIT på 30 dager er et program hvor man får 30 dager med kostplan, oppskrifter, treningsprogram, videoer, motivasjonsgruppe, osv. Underveis er det flere livesendinger med forskjellige typer tema både på Facebook og Instagram.

Målet mitt med dette gratisprogrammet er å vise folk hvor lite som faktisk skal til for at man får gode resultater og føler seg bedre. Jeg ønsker å vise at det å finne sunne vaner som passer for deg, ikke trenger å være et stort og omveltende prosjekt.

En sunn livsstil skal være fylt av ting du føler er bra for deg, og her ønsker jeg å gi folk muligheten til å plukke ut disse små vanene som de synes gjør det lettere å leve sunt.

Hva kan leserne av bloggen din forvente seg i 2018?

Jeg har alltid hatt et ekstremt fokus på nytteverdi og innhold på bloggen min. Jeg har en blogg som ikke bare skal leses, den skal brukes.  Og dette er nok noe som kommer til å komme ennå tydeligere frem i 2018.

Og helt til slutt, har du et godt treningstips til folk som vil komme i gang igjen med trening i 2018?

Det vanskeligste er alltid å komme i gang. Så gjør en avtale med deg selv, om ikke du har lyst til å holde den så ta allikevel på treningstøyet og kom deg ut døren. Da er faktisk den største jobben gjort!

Sjekk gjerne ut bloggen til Desiree her