airfryer

 

CASE

STORYTEL

Despasito, this is how we do it in Mosviko. Petter Northug lærer seg spansk via Storytel og kjører sjekketriks på stranda.


Nøkkeltall

13 900

reaksjoner

3 200

kommentarer

845 000

visninger på facebook.

559

delinger

Prosess

BAKGRUNN

Storytel ligner på tjenester som Netflix, HBO og Spotify. Brukerne betaler for et abonnement, og har tilgang til titusenvis av bøker som de kan lese eller lytte på når de selv ønsker.

Vinkling av video: Northug er på stranda i Spania og er midt inni en lydbok i språkkurs. Målet er å lære seg noen gloser på Spansk slik at han kan sjekke opp damer på stranda. Han gjennomfører med stil og anbefaler alle andre å teste ut Storytel for å få bedre drag på damene i ferien.

 

Sjekk ut mitt nye sjekketriks på spanske señoritaer 🙂 Husk LYD!

 

RESULTAT

Vi er strålende fornøyde med at innlegget fra Petter har nådd ut til og engasjert så mange på Facebook!

Storytel er en tjeneste som skal gjøre det enkelt å oppleve nye eventyr, og Petter illustrerer jo dette på en fantastisk måte!”

Fride von Porat
Marketing Manager, Storytel.no

if ( ($eventlisturl = get_post_meta( $post->ID, 'eventlisturl', true ) )) { $eventlistoutput = file_get_contents( $eventlisturl ); $search = array( "$location", "$url" ); $replace = array( get_the_title(), "http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . $_SERVER['REQUEST_URI'] ); $eventlistoutput = str_replace( $search, $replace, $eventlistoutput ); echo $eventlistoutput; }