Nyheter


5 priser på VIXEN Influencer Awards 2017!

Årets VIXEN Influencer Awards 2017 ble arrangert på Grand Hotel i Oslo søndag kveld! Hele 14 priser ble delt ut i kategorier som blat annet mote, livsstil, interiør, og mat. Hele 5 av prisene ble tildelt ifnluencere som AdLINK samarbeider med.

Hils på Dennis Poppe!

De fleste kjenner Dennis fra Paradise Hotel eller som makker til Kristin GJelsvik i Youtubekanalen Kristin og Dennis.  Men hvem er han egentlig?

Podkastannonsering – Spotter

Ved hjelp av ACAST sin unike teknologi, kan AdLINK som partner nå tilby annonsespotter i mer enn 150 podkaster rettet mot norske lyttere.

Tone + Glossybox

Tone Damli har i samarbeid med Glossybox designet en eksklusiv eske med inspirasjon hentet fra sol, strand og sjø.

BlogStyle Interiør på Sandvika Storsenter

AdLINK har nok en gang samarbeidet med Sandvika Storsenter. BlogStyle Interiør går av stabelen denne uken og interiørekspert Tone Kroken har bidratt med å håndplukke sine favoritter på senteret og merket dem slik at kundene enklere kan finne frem. Se her for noen av favorittene til Tone.  

Ikke bare er de mektige, men fantastisk dyktige

Utrolig stas er det da at 3 av disse er råsterke personligheter som vi jobber tett med hver eneste dag. Ikke bare er de mektige, men fantastisk dyktige i det de brenner for og inspirerer andre med

Storm Pedersen + AdLINK = WINNING TEAM

Storm Pedersen har endelig lansert nydelige thedailyinfluencer.com og vi er supertstolt av å ha nok en råsterk profil som oser kvalitet med på laget vårt