Podkastannonsering – Sponsorater

AdLINK tilbyr annonsering i form av sponsorat i mer enn 15 podkaster.

 

Vi jobber tett med mange dyktige podkastere som har dedikerte podkastlyttere hver eneste uke. Disse podkasterne skaper kvalitetsinnhold som tusenvis av lyttere setter stor pris på og som de oppsøker 100 % frivillig uke etter uke.

Sponsorater er med podkasterens egen fortellerstemme. Dersom vi kan sikre relevans og troverdighet i et samarbeid med en podkaster, samt en form for nytteverdi for lytterne, så har vi et godt utgangspunkt for en god kampanje for deg som annonsør. Du låner stemmen og rommet til podkasteren, som på egen måte vil lage sponsorater med personlig vri, basert på en brief.

Podkasteren når ut til alle sine lyttere og sponsoratet blir eksponert i det tidsrommet du ønsker (uke eller måned) i HELE ARKIVET til podkasten. Det vil si at 100 % av lytterne, uansett hvilke episode du lytter til den aktuelle uken, vil bli eksponert for sponsoratet til podkasteren, på en naturlig måte. Slik får du maks dekning og et alltid relevant og tidsriktig budskap til lytterne som aldri går ut på dato.

Vi tracker antall lyttinger og lyttere sponsoratet får, når det blir lyttet til, hvor det blir lyttet til med videre. Rapportering og analyse får vi fra vår partner ACAST som har en egen teknologi for dette.

Podkastlyttere er en svært attraktiv målgruppe og vokser stadig. Hør med oss så får du mer informasjon og dokumentasjon.

Vi tilbyr sponsorat på podkaster av høy kvalitet, her er noen eksempler

  • Tusvik &Tønne – mer enn 800 000 lyttinger pr mnd
  • Krisemøte – mer enn 200 000 lyttinger pr mnd
  • Konspirasjonspodden – mer enn 550 000 lyttinger pr mnd

Samtlige podkaster som er samlet på www.podlisten.no tilbyr vi sponsorater på, samt endel flere som er på vei inn her.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

P.S. Her kan du lese mer om et annet annonseprodukt vi har for podkaster, nemlig SPOTTER.