Relansering av Tonedamli.com

I dag tidlig lanserte Tone Damli sin redesignede blogg ToneDamli.com. Dette er artistens første seriøse inntog i bloggsfæren. Satsingen skjer i samarbeid med mange av selskapene i Aller.

Tone vil dermed inngå i stallen are vår av mange premiumbloggere.

– Vi informerte utvalgte annonsører i forrige uke, og responsen har vært utelukkende positiv. bloggere Tone cheap NBA jerseys er en av Norges mest profilerte og populære kvinner, og lever et liv som vil gi masse godt blogginnhold for leserne. Det er ingen tvil om at mange av våre annonsører vil få en økt verdi ved å jobbe tett med personen og merkevaren Tone på en god og relevant måte for alle parter. Vi gleder oss veldig, sier Tore Nesheim, daglig leder i AdLINK Media.

Kosthold, trening, mote og skjønnhet

Bloggen Tone Damli vil foruten å wholesale NBA jerseys by på et innblikk i Damlis liv på cheap NFL jerseys og utenfor scenen, også omhandle kosthold, trening, mote og skjønnhet.
wholesale MLB jerseys Tone er en av de mest kjente personlighetene i Norge, og det knytter seg ekstrem interesse til hennes liv og livsstilsvalg. Derfor har også hennes blogg – når den har vært aktiv – vært svært populær. Vi gleder oss stort over å få Tone med på laget. Blogg er et satsingsområde for Aller, og dette inngår i vår strategi om å bli Norges ledende mediehus Ки?в innen bloggsegmentet, sier forlagsredaktør Ellen Arnstad i Aller Media.

Damlis nye blogg er utviklet og designet av REDINK digital (tidligere Pingbull).
– Vi ser tydelige tegn på at det norske bloggmarkedet er i en modningsfase. Mange større bloggere ønsker seg egne, skreddersydde plattformer i stedet for tradisjonelle blogg-communities. Det at Tone nå tar les det skrittet – og samtidig har store ambisjoner for innhold og frekvens – gjør dette til en ekstremt spennende satsing. Her møtes både teknologi, design, innhold og nye kommersielle muligheter – en kombinasjon det har vært inspirerende og lærerikt å jobbe med, sier Petter Svennevik Jensen, teamleder i REDINK.

 

Klikk på knappen for å
abonnere på nye artikler
rett i Messenger.