Vi har gleden av å presentere en flunkende ny samarbeidspartner!

Vi starter høstsesongen offensivt med å signere den populære mote- og livsstils-bloggeren Tine Monsen. Tine har de siste årene hatt bloggen sin på Nettavisen, men har brukt sommeren til å gi bloggen et redesign og flytte den over på ny plattform.

Tine har blant annet markert seg i bloggsfæren ved å være den første bloggeren som meldte seg inn i Presseforbundet og dermed forpliktet seg til å følge Vær Varsom-plakaten.

Tine har gjennom mange år bygget seg opp en trofast skare av leser, som oppsøker henne for alltid stilsikre mote-, interiør- og livsstils-tips. Før sommeren lanserte også Tine sammen venninnen Amanda Sahnoun, podcasten Tine & Amanda.

– Jeg er både stolt og glad for at jeg nå blir en del av Adlink. Jeg starter høsten både med ny blogg, nytt design og ny podcast! Det føles derfor helt riktig at alt dette skal skje sammen med et så dyktig team som Adlink. Jeg gleder meg til å jobbe tett sammen med Adlink og deres annonsører fremover, sier Tine Monsen om sin nye blogghverdag.

Daglig leder i Adlink, Tore Nesheim, er også strålende fornøyd med den nyeste signeringen:
– Vi er veldig glad for at Tine viser oss tilliten ved at vi får forvalte hennes merkevare. Dette er en veteran som både mange lesere og annonsører kjenner godt til. Hun er en dyktig allrounder som vil få en sentral rolle på laget vårt og styrke det. Vi gleder oss!

Tine har allerede postet sitt avskjedsinnlegg på den gamle bloggen, og roser blant annet sin tidligere samarbeidspartner:
–  Etter det som har vært mange fine år sammen med Nettavisen, bestemte jeg meg i vår for at tiden var inne for å prøve noe nytt. Det er både skummelt og spennende- jeg føler jo jeg har vokst opp her inne! Giftet meg, fått barn, pusset opp hus og heim, og opplevd så mye gjennom å være en del av plattformen til Nettavisen. Det var de som gav meg en sjanse til å gjøre noe mer ut av bloggen, og det er jeg evig takknemlig for. Men, mens en dør lukkes, åpnes en ny. Jeg har startet på et nytt kapittel, bli med på www.tinemonsen.no.