Vi inngår kommersielt samarbeid med Pappahjerte og Konatil!

Vi er utrolig smigret og svært takknemlig for at vi skal få lov til å jobbe kommersielt med Peter og Christina som står bak bloggene pappahjerte og konatil.

Peters bloggkarriere startet ved en ren tilfeldighet, da Christina ønsket at han skulle skrive en tekst i en konkurranse om å vinne en kaffemaskin. Å skrive den teksten vekte sterke følelser i ham og den kvelden skjedde det noe rart. Plutselig satt han og gråt foran tastaturet. Fra den dagen var han aldri i tvil: Han hadde mye mer på hjertet og ønsket å nå ut til andre småbarnsforeldre som følte det på samme måte. Han ønsket dessuten å vise at tøffe pappaer kan ha myke hjerter de også, og ikke lenge etter så bloggen Pappahjerte dagens lys.

Helt siden starten har bloggen vært Norges største pappablogg og har med årene bare økt i popularitet, noe som blant annet har vunnet ham hele to priser i Vixen Influencer Awards. Peter har også vært med på Bloggerne på TV2, han har gitt ut egen bok og vært gjest i en rekke radio- og TV-programmer.

Før han satset for fullt på bloggingen jobbet Peter som tekstforfatter i reklamebransjen.

Med bloggen ønsker han å se på livet som småbarnsforeldre med et humoristisk skråblikk, men han er heller ikke redd for å ta sin plass i samfunnsdebatten. Han er lidenskapelig opptatt av barnas beste og har et glødende engasjement for Stine Sofies Stiftelse.

For Christinas del, startet bloggkarrieren med at hun bestandig ble titulert som ”Kona til han der Pappahjerte”. Så begynte hun så smått å gjesteblogge hos Peter, og innleggene hennes ble så populære at leserne etterspurte om hun kunne få sin egen blogg.

Etter et år i tenkeboksen (og i mammaperm), så ”Konatil” dagens lys høsten 2015. Christina elsker å skrive, om både stort og smått. Hun er stor tilhenger av å finne glede i alle de små tingene i hverdagen, og ønsker at bloggen skal fungere som et trivelig lite pauserom som leserne kan stikke innom for både avkobling og påfyll, før de forlater den igjen med et smil om munnen.

Christina byr mer enn gjerne på seg selv, noe de lojale leserne setter såpass pris på at hun var én av de fem finalistene i Folkets Favoritt i årets Vixen Awards.

Vi gleder oss til å jobbe tett med Peter og Christina på vegne av våre kunder!